Församlingsbrev

Observera

Denna text publicerades första gången den 27 maj 2021. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Kära vänner!

Efter ett svårt år med Corona har vi inte kunnat träffa många i våra gudstjänster eller i våra olika verksamheter. Nu har sommaren kommit, många har redan fått vaccinet och vill träffa släktingar, barn, barnbarn och vänner. Även här i vår församling vill vi träffa varandra igen under sommaren.

Vi har planerat ett enkelt sommarschema och hoppas kunna återuppta våra verksamheter som vanligt under hösten.

Jag har pappaledighet från juni t.o.m augusti. Det är egentligen inte en ledighet, men jag är upptagen av familjen och tar hand om barnen, så be gärna för mig.

Vår diakon och vice föreståndare, Magda Hane, är på plats under min ledighet tillsammans med Ingvar Andersson. Magda kommer att vara i kyrkan måndagar kl10-12 under juni och augusti då kyrkan är öppen.

Jag vill berätta lite om After school (fritid för barn) och jag vill tacka Ingrid Hillström och Lars Tillman för detta initiativ och det goda arbete de gör. Det fungerar bra och vi hoppas snart hitta rätt person för barn- och ungdomsledartjänsten.

Jag vill lämna er en vers från Johannesevangeliet (14:27) som är löftet om frid från vår Herre Jesus: ”Frid lämnar jag kvar åt er, min frid ger jag er. Jag ger er inte det som världen ger. Känn ingen oro och tappa inte modet”.

Känn ingen oro men ha ro i vår Herren Jesus Kristus.

Jag önskar er en riktigt härlig sommar!

Guds frid/

George Youssef

Pastor och församlingsföreståndare