Är du vår nya Barn- och Ungdomsledare?

Är du pastor, diakon eller ungdomsledare?

Tycker du om att jobba med barn och ungdomar?

Kan du samarbeta i ett team och är kreativ?

Då är du den person vi söker.

Rodenkyrkan är en del av Equmeniakyrkan. Vi är ungefär 140 medlemmar i vår trevliga församling, har en vacker och stor kyrka och trevlig arbetsmiljö. Du blir en del av pastor, Equmenia styrelsen och församlingen.

Rodenkyrkan är belägen i NorrtäljeRoslagen. Sju mil från både Stockholm och Uppsala.

Vårt förflutna talar om ett stort ungdomsarbete och församlingens framtid är vår gemensamma uppgift idag. Vi vill utveckla oss som en kristen församling och genomföra Jesu ord: ”Låt barnen komma till mig” (Mark 10:14).

Vi erbjuder till att börja med en projekttjänst på 50% under två års tid där du tillsammans med oss startar och utvecklar vårt barn och ungdomsarbete.

Tjänsten börjar 1 september 2021.

Känner du dig kallad? Vill du veta mer om oss?

Se vår hemsida www.rodenkyrkan.se

Eller ta kontakt med Helena Pennström på 073 – 558 20 78

Mejla ditt CV med personligt brev så snart som möjligt. Rekrytering sker löpande. equmenia@rodenkyrkan.se