Barn och ungdomsledare till Rodenkyrkan i Norrtälje

Rodenkyrkan är en församling som tillhör Equmeniakyrkan med ca 140 medlemmar belägen i Roslagens pärla, Norrtälje.

Vi söker nu dig som tycker om att arbeta med barn och ungdomar, kan samarbeta i team och är kreativ, och naturligtvis du som vill dela med dig av din kristna tro.

Du kommer att själv vara ledare men också stötta församlingens medlemmar i ledarskapet för barn och unga samt bygga broar ut i samhället. Som stöd i arbetet kommer du att ha vår pastor, vår equmeniastyrelse och våra övriga ledare. Därför bör du vara van att arbeta självständigt men också ha förmågan att samarbeta i team.

Tjänsten är en projektanställning på 50% under 2 år med tillträde hösten 2021. Även en timanställning kan diskuteras.

Meriterande är tidigare tjänst i församling, bibelskola eller teologiska studier.

För frågor ring Helena Pennström 073-558 20 78

Se vår hemsida www.rodenkyrkan.se

Mejla ditt CV med personligt brev till: equmenia@rodenkyrkan.se